Ajankohtaista

MuuMaan joulutapahtumat 2023

MuuMaan joulutapahtumat 2023

MuuMaa-landeteemapuistoon on jouluista maalaismeininkiä, ohjattua ohjelmaa, eläinkavereita ja tietysti joulupukki! Tutustu MuuMaan joulutapahtumiin alla ja lähde vaikka ihan viikonloppulomalle, eli Tonttulomaselle!

MuuMaan pikkujoulu
Lauantaina 25.11.2023 klo 11-16.
Tonttuilun ja maalaismeiningin pikkujoulupäivä MuuMaassa! Maalaistontut tarvitsevat monenlaista rohkeutta .. hämärä-, halaus-, laulu- sekä tietenkin erityistä Tonttulan rohkeutta! Näitä kaikkia MuuMaan pikkujoulussa testataan 25.11.– kai saamme rohkeuskivet koottua ja itse Joulupukinkin paikalle? Lounas-kahvila avoinna klo 11-16, Pikkutontun lounaspöytä klo 11-14.

Lisätietoja tapahtumasta TÄÄLLÄ.

Joulurauhan julistus MuuMaassa 
Lauantaina 16.12.2023 klo 11–16
Koivuniemen Herran farmilla julistetaan joulurauha eläinpihaan ja lähimetsään. Ohjelmassa landeilua lypsystä hevosteluun ja jouluaittaan kurkistukseen. Ja joulupukkikin poikkeaa! . Lounas-kahvila avoinna klo 11-16, Pikkutontun lounaspöytä klo 11-14.

Lisätietoja tapahtumasta TÄÄLLÄ.

TONTTULOMANEN -1 vrk maalaislomapaketti lasten kanssa

Joulun tunnelmaa, ohjelmaa ja tarjoiluja sekä saunan lempeitä löylyjä helposti samassa paketissa! Majoituspaketilla majoitut joko maalaishotellin kodikkaissa kamareissa tai tunnelmallisessa hostelli Vanha navetassa. Tervetuloa nauttimaan jouluisesta farmista ja koko perheen maalaismeiningistä, jossa tavattavissa myös itsensä Joulupukki!

Lisätietoja lomapaketista TÄÄLLÄ.

Farmin joulussa tapahtuu myös paljon muuta!

30.11. Erityisryhmien pikkujoulutanssit klo 12-15
1.12. Nostalgiatanssit: Marita Taavitsainen yhtyeineen klo 19-23
2.12. Kotitontun jouluillallinen (vain pöytävarauksin: klo 17 & 19)
6.12. Itsenäisyyspäivän brunssi (pöytävarauksin: klo 9, 11, 13)
9.12. Koko perheen Joulumessut  klo 11-16