MuuMaa

MuuMaa

MuuMaa-landeteemapuisto on yhdessä tekemisen ja kokemisen iloa ja elämyksiä vanhan maatilan pihapiirissä, jossa huokuu aito ja konstailematon maalaismeininki.
Aukioloajat löydät täältä.
Saapujan infon löydät täältä.

Landepäivä sisältää paljon mukaansa tempaavaa ohjattua ohjelmaa, eläinkavereita ja aktiviteetteja erilaisissa toimintapisteissä. Haluaisitko lypsää lehmää, kerätä munia kanalasta vai hyppäätkö traktorin kyytiin? Landeteemapuistossa pääsee tapaamaan maatilan perinteisiä kotieläimiä ja vähän erikoisempiakin eläinystäviä ”röhkivästä sikasesta silkkiseen chinchillaan ja elävään sukkanauhaan”.

Maalaismeiningeissä tapahtuu pitkin päivää perinnepajoista eläinkaverin silitykseen ja saattaapa saada kanankin syliin. Tutkittavaa ja omatoimista tekemistä löytyy pitkin pihamaata ja suolammella voi kokeilla vaikka soutamista. Kaikki päivän ohjelma ja tekeminen sisältyvät rannekkeen hintaan.

Alueella on lukuisia evästely- ja nuotiopaikkoja ja pihaan voi istahtaa myös piknikille. Polttopuut sisältyvät rannekkeen hintaan, kysy tulitikkuja henkilökunnalta. Vatsan kurniessa tai kahvihampaan kolottaessa voi suunnata myös päätalossa sijaitsevaan Lounas-kahvila Harjun tupaan. Perheystävällinen lounas on katettuna tunnelmalliseen tupaan ja kahvilasta löydät herkut moneen makuun.

Koivuniemen Herran farmilla voi nyt myös yöpyä, tutustu maatilamajoitukseemme täältä!