Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatus

Nuorempien karjakoiden ja renkimiesten ikioma ohjelmapäivä! Teemana eläinkaverit sikasesta kilpikonnaan, sekä ihan omat liikunnalliset meiningit merirosvoilla ja kaurauinneilla. Touhua löytyy joka lähtöön ja ympäri vuoden – talvipäivistä Joulupukin puhutteluun. Landeiloa ja maalaismeininkiä!
Kesäajan päiväohjelma – kolme aloitusajankohtaa

Kesäaikaan voi tulla mukaan MuuMaa-päiväohjelman mukaiseen ohjattuun maatilamenoon. Aloitusajankohdat ohjatuille kesäryhmille ovat Klo 11, 13 tai 15.

Ohjelma sisältää lyhyen alustuksen ja esittelyn ja sen jälkeen päiväohjelman mukaista ohjattua ohjelmaa ja vapaata touhuilua. Voit varata retkiajankohdan ennakkoon ryhmällesi info@koivuniemenherra.fi. 

Aamupäivä ja iltapäiväretket kesäsesongin ulkopuolella
Aamupäiväretki 9–12.30

n. klo 9  Saapuminen ja seikkailua omin päin: Koivuniemen Herran karjakko tai renki linja-autoon tervehtimään ja antamaan ohjeet sujuvaan landepäivään.
klo 9.15–10 Tiluksia kierrellen: yhteinen alustus ja pihapiiriä tutuksi. Pieni vapaa hetki omaan seikkailuun pihapiirin eläin- ja toimintapisteissä.
klo 10 Vuohen esittely ja lypsytreeniä-perinnepaja
klo 11–11.30 Lehmän lypsyä ja talo tarjoaa kaakaomaljat.
klo 11.30–12.30 Ponikärryajelua
klo 12– Traktorikiertoajelu lähteville ryhmille (käsienpesu ja kotiinlähtö.
klo 12.30 Kotiinlähtö: ”soon moron” ja näkemisiin!

Myös minikioski pihapiirissä klo 11.30-12!

Iltapäiväretki 11–14.30/15

(ei-ruokailevat ryhmät klo 12 eteenpäin)

klo 11 Saapuminen: Koivuniemen Herran karjakko tai renki linja-autoon tervehtimään ja antamaan ohjeet sujuvaan landepäivään. (käsienpesu ja wc, matkanjohtajainfo, laskutuskaavakkeet, ruokailu- tai tarvittavat piknikpaikat jne.)
n. klo 11.15 Ruista ranteeseen: käsienpesu ja lapsille päivän keitto lounaskahvila Landepaukussa TAI evästelyt tilauksen mukaan. Aikuisille kahvitus.
n. klo 12 Tiluksia kierrellen: yhteinen alustus ja pihapiiriä tutuksi. Pieni vapaa hetki omaan seikkailuun pihapiirin eläin- ja toimintapisteissä.
klo 12.30 Vuohen/lehmän esittely ja lypsytreeniä-perinnepaja. Halukkaille eläinerittely Oudokkilassa, vaihdellen kilpikonnasta kotiloon!
klo 13–14 Hevostelun hetki: kärrytellen tai reellä vuodenajan mukaan.
klo 14–15 Kanalakierros ja traktorikyyti: kurkistetaan pihapiirin kanaloihin ja hytkytään traktorin lavalla. Valmistautuminen kotiinlähtöön. ”soon moron” ja näkemisiin!

Myös minikioski pihapiirissä klo 11.30-12!

Ohjatun ohjelman lisäksi päivään mahtuu myös omatoimista touhua. Tutustu omatoimisiin aktiviteetteihin ja toimintapaikkoihimme!

Ota yhteyttä ja kysy tarjous ryhmällesi!