Varhaiskasvatus

Maalaishauskaa – oppia unohtamatta!

Luokkaretki tai kevätretki Koivuniemen Herran farmille:
– ohjelma on mukaansatempaavaa ja sisältää maaseutu- ja/tai eläintaitoja tai –tietoja
– hauskaa landeilua ja tekemistä säästä riippumatta
– ystäväeläimet “röhkivästä sikasesta silkkiseen chinchillaan ja elävään sukkanauhaan”

Retkiohjelma:
MuuMaa- maatilan toimintapisteiden ja karvakaverien tervehdyksestä maitotempaukseen sekä hevosteluun ja traktorikiertoajeluun. Lisäksi ohjattu vierailu kevään eläinvauvalassa ja eksoottisen eläinkaverin tapaaminen ”Oudokkilassa”. Retkessä varattu myös aikaa peliin ja leikkiin omien aikuisten kanssa sekä ryhmän eläinruokinnan tehtävän suorittamiseen. Farmin isot sisä- ja ulkotilat sekä terveysturvallisuuteen suunniteltu ohjelma takaavat hauskan ja turvallisen seikkailun!
Tutustu omatoimisiin aktiviteetteihin ja toimintapaikkoihimme!

Toteutusaika ja kesto 2,5- 3tuntia
Aamupäiväretket:
välillä klo 9–12
Iltapäiväretket: välillä klo 11.30–14/14.30 (tilauksesta mahdollisuus keittolounaalle jo klo 11-)
Yksityisajat VIP: klo 14–17 (vain yksi ryhmä kerrallaan)

Kustannukset ja laskutus:Lapset ja aikuiset 12 € / hlö (sis. alv.) sis. alueen sisäänpääsyn, ohjatun ohjelman, hevostelutAikuisten ilmaispaikat: matkanjohtaja ja 1 aikuinen /10maksavaa)
Laskutus Koivuniemen Herran farmilla retkeä edeltävänä iltana olevan tiedon mukaan, muutokset sähköpostitse.Huom! retket laskutetaan jälkikäteen (matkanjohtaja täyttää laskutusohjeiden kaavakkeen ennakkoon tai paikanpäällä)Retken minimilaskutus:  360 € (sis. alv) (ryhmäkoosta riippumaton minimilaskutus)

Retkiruokailu:
Jauhelihakeitto ja leipäpöytä tai ulkotulille makkaranpaisto, juustosämpylä ja mehu sekä vaahtokarkki paahdettavaksi (aikuisille keksikahvit)

  • alle kouluikäinen 5,50 €
  • koululainen 6,50 €
  • aikuinen 8,50 €

Huom! ruokailuun varataan jokaiselle ryhmälle oma ruokailutila yksityiskäyttöönHuom! ruoka-aineallergiat sähköpostitse 3 vrk ennen retkeä (sähköpostitse)

Omatoiminen evästely: Jokaiselle ryhmälle oma ruokailupaikka sekä wc-tilat (tilaohjaus saavuttaessa)
Minikioski- vaunut: ruokailun tai eväiden syömisen jälkeen on mahdollista ottaa ohjelmaan mukaan ”matikkamakian” vaunut (karamellia, limua, jäätelöä), ostokset suunniteltu alakoululaisten käytännön matematiikan harjoitteluun (ostokset 0,50 snt, 1 €, 1,50 € ,2 €, 2,50) Retken peruutus:Tilaaja voi peruuttaa koko retken kuluitta 7 vrk ennen retkiaikaa, tämän jälkeen peruutuksesta peritään 50 € (sis.alv)/ ryhmä.Huom.mahdollisissa pandemiatilanteen karanteeneissa (virallinen todistus kirjallisesti, tartuntatautilain mukaisesti) retki voidaan perua kuluitta (sekä koko ryhmän että yksittäisten osallistujien osalta)

Retken varaaminen ja lisätiedustelut: info@koivuniemenherra.fi

Ota yhteyttä ja kysy tarjous ryhmällesi!