Tilausleirit

Tilausleirit

Haluamme tarjota elämykselliset ja viihtyisät leiritilat ja mahdollisuuden yhteisölliseen toimintaan tilan eläinten kanssa puuhaten ja maalaismaisemassa nauttien. Ohjelma räätälöidään ryhmällenne sopivaksi ja toiveidenne mukaiseksi. Mieleenpainuvat maalaisilot eläintenhoidoista traktoriajeluun takaavat ikimuistoisen elämyksen jokaiselle leiriläiselle.

Koivuniemen Herra on erikoistunut järjestämään lapsi- ja perheryhmille toiminnallisia leirejä. Yhdistyksen tai julkisen tahon kanssa järjestettyjä leirejä tehdään ympäri vuoden (yhdestä päivästä koko viikon mittaiseen leiriohjelmaan). Maalaisseikkailun tapahtumapaikkana toimii Koivuniemen Herran farmi ja sen metsä- ja suoalueet.

Leirijärjestäjän ja -tavoitteiden pohjalta voidaan ohjelmaan liittää farmin ja metsäalueen toimintojen lisäksi lisäaktiveetteja tai -retkiä (esim. taontaa, melontaa, avovesikelluntaa, kalastusta, potkukelkka-/fatbike-retkiä). Osa aktiviteeteista toteutetaan yhteistyössä merikarvialaisten yhteistyöyritysten tai ammattiohjaajien kanssa. Leireille on mahdollista palkata Koivuniemen Herran yhteistyöverkostosta myös hoiva-alan erityisosaamisen henkilökuntaa esim. lähihoitaja, sairaanhoitaja.

Koivuniemen Herran farmi on saanut leiritoiminnalleen käyttöoikeuden Visit Finlandin Laatutonni- laatumerkkiin. Lisäksi yrityksellä on toimiva laatujärjestelmä, joka sisältää mm. vuosittain päivitettävät turvallisuus- ja omavalvonta-asiakirjat.