Tekemistä

Tekemistä

Landeteemapuistossa pääset mukaan maalaisaskareisiin lypsystä hevosteluun. Lukuisat leikki-ja toimintapisteet odottavat landeilijoita mielikuvitusleikkeihin ja rannasta löytyy vesiaktiviteetteja veneistä kanootteihin.

Ohjattua landeohjelmaa

Lehmänkello soi ja karjakot sekä rengit huutelevat mukaan päivän landeohjelmaan. Haluaisitko lypsää lehmää? Hyppäisitkö hepokärryn tai traktorin kyytiin? Tai kurkkaisitko kanalaan kanalakierroksella? Pitkin päivää pihassa vierailee talon väen kanssa eläinkavereita, joita pääsee silittelemään ja saattaapa saada vaikka kanan syliin.

Päivän tempaukset

Vaihtelevassa päivän tempauksessa tapahtuu perinnepajoista tarinoihin ja teatteriin. Perinnepajoissa pääsee perinnepiian ja -rengin opastuksella esimerkiksi rukin ääreen, köyden punontaan tai kiipeämään pärekatolle. Sepän vieraillessa pääsee takomaan rautaa.

Toimintapaikat ja aktiviteetit

Monipuolisissa pelin ja leikin paikoissa voi pelata nelinpelin pingistä, huristella traktoribaanalla tai ratsastaa keppihevosella. Heinähyppely odottaa hyppimään, Outo-onkalo ja Merirosvon luola taas hauskoihin mielikuvitusleikkeihin. Tästä aluekarttaan.

Vesiaktiviteetit

MuuMaa-maatilan reunalla on oma luonto- ja vesitoimintojen alue, josta voi oman aikuisen kanssa lainata vaikka kanootin tai soutuveneen kokeiluun. Turvallisesti liivien kanssa, totta kai! Tutustu myös suolammen saareen ja tee retki nuotiopaikalle.

MuuMaa-sovellus ja qr-koodirata

Lataa landepäivän oppaaksi maksuton MuuMaa-sovellus omasta sovelluskaupastasi ja pelaa landepeliä. MuuMaasta löytyy myös qr-koodirata omatoimiseen seikkailuun karjakon saappaissa.

Evästelyt pihapiirissä

MuuMaassa voit nauttia omia eväitä lukuisilla eväs-ja nuotiopaikoilla tai levitä vaikka piknik-viltti pihaan. Polttopuut löytyvät nuotiopaikoilta ja sisältyvät rannekkeeseen. Tulitikut lainaan saat vastaanotosta tai kahvilasta. Nälän yllättäessä voi poiketa myös päätalon lounas-kahvila Harjun tuvassa, josta löytyy herkut niin suolaisen,- kuin makeannälkäänkin.

Lisää kuvia löydät kuvagalleriasta!