Ajankohtaista

ReCycling Merikarvia 18.5.2024- farmilla lounas-kahvila ja käpylehmärasti

ReCycling Merikarvia- farmilla lounas-kahvila ja käpylehmärasti

ReCycling Merikarvia- farmilla lounas-kahvila ja käpylehmärasti

La 18.5.2024

Kahvila 11-16
Lounas 11-14
Käpylehmärasti 12-14

Pyöräilytempauksen Käpylehmä- rastilla pääsee tekemään oman käpylehmän ja osallistuu samalla Landeteemapuisto MuuMaan kesärannekkeiden arvontaan (MuuMaa avataan kesään ti 4.6 klo 11). Harjun tuvan lounas-kahvilassa tarjolla päivän lounasta. Tunnelmallisen kahvilan vitriinissä tarjolla myös uutuustuote ”Käpylehmä” -leivonnainen! Kahvila avoinna tapahtumapäivänä klo 11–16 (lounas klo 14 asti). Farmin pyöräilytapahtuman päivän päättää Nostalgia-tanssit farmin vintillä klo 19-23, jossa tanssittajana Janne Tulkki & Tulinen Sydän.

ReCycling Merikarvia

Uusi tapahtuma polkaistaan kirjaimellisesti käyntiin, kun ReCycling Merikarvia järjestetään lauantaina 18.5.2024 klo10-16 ympäri Merikarviaa. Tapahtuman nimi kertoo jo tapahtuman ideasta, sillä tapahtumassa on tarkoitus pyöräillä uusia pyöräilyreittejämme pitkin eri kohteisiin, joissa laitetaan tavara kiertämään. Nyt voit avata oman pop up -kahvilasi tai pihakirppiksesi ja antaa paikallisille ja matkailijoille ikimuistoisen kokemuksen tarjoamalla oman ohjelmapisteesi tapahtumaamme.

Lisätietoja ja mukaan ilmoittautuminen täältä.