Perheleiri

Perheleiri

Koivuniemen Herran farmi on kokenut perheleirien toteuttaja. Tilaajana voivat olla niin kaupungit, seurakunnat kuin erilaiset yhdistykset ja hankkeet. Maatilalla toteutettava leiri on koko perheen rentoutumista ja iloista touhua sopivassa suhteessa. Luonnon rauhaa ja landehauskaa yhdessä kokien!

Ohjelma tarkennetaan eri tavoitteisiin yhdessä tilaajatahon kanssa. Leiritoiminta on ympärivuotista toimintaa ja isojen sisätilojen ansiosta myös onnistuu säällä kuin säällä.

Päivä 1: ”karjahommista saunaan ja illan tuliin”
Klo 16 saapuminen ja tervetuloa-kierrosKlo 17 majoittuminen ja ruokailu (monipuolinen kattaus jälkiruuan kera) vanhassa tuvassaKlo 18 traktorin peräkärryllä saunaesittelyyn, kierros päätetään lehmän iltalypsyyn navetallaSaunominen suolammen rannalla (haluttaessa myös kylpypalju) ja iltatulien sytytys ryhmän oman aikataulun mukaan.Iltapalaa ja lätynpaistoa nuotiotulilla.

Päivä 2: ” eläinten aamuhoidoista hepoiluun”
klo 8.00 aamupalaa noutopöydässäklo 9.00 ”kuka sikasen ruokkii ja vasikan juottaa” – ruokintatehtävien arvonta ja lypsytreeniä10–11 hevoshommia ja ponikärryajeluasekä käsienpesu ja lounaskeitto – ruokailu (aikuisille keksikahvit)klo 12 traktorikiertoajelu ja hyvästellään eläinkaverit  kotiinlähtö (n.klo12.30/13)Noin klo 13 kotiinlähtö

Ryhmien tilausleirien hinnasto syksy 2023–talvi 2024
Minimilaskutus ryhmältä yhteensä 2412 e / 15 henkilön mukaan (sis. alv)

  • minimin täyttyessä: 162 € /osanottaja (sis.alv)
  • alle kouluikäiset (yli 2v): 81 €/ henkilö (sis.alv)
  • alle 2-vuotiaat: 0 €/ henkilö (sis. alv)
  • Matkanjohtaja: yksi ilmaispaikka 15 osanottajaa kohden (muut ohjaajat yo. leirihinnan mukaisesti)

Varaus- ja peruutus:  tilausleirien laskutus- ja varaus erillisten, leirikoulu- varausehtojen mukaisesti (lähetään erikseen tilaajalle)

Leiripaketti sisältää :

  • Täysihoito leiriaikana: aamupala, lounas, päivällinen, iltapala sekä ohjelman mukaiset retkieväät
  • Leirimajoitus: Väentupa- leiritalossa (3-6 hengen huoneissa, suihku ja wc  käytävällä), omat liinavaatteet ja pyyheliinat
  • Ohjattu ohjelma ja kaikki ohjelman mukaiset retket vierailijoineen sekä ohjelman materiaalit ja tarvikkeet (ohjelmat päivitetään/muunnellaan vielä jokaisen ryhmän tarpeisiin)
  • Toiminta- ja pelipaikkojen vapaan käytön (monipuoliset mahdollisuudet vapaaseen liikuntaan ja pelaamiseen (sisä- ja ulkotilat ympäri vuoden)
  • Ohjelman mukaiset saunomiset

Lisäksi ryhmän omien ohjaajien kanssa/valvonnassa on mahdollista hyödyntää ranta-alueen toimintoja.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous ryhmällesi!