Usein kysyttyä

Mitkä ovat maksutavat? Käykö pankkikortti tai liikuntaseteli?
Farmilla voit maksaa pankkikortilla sekä käteisellä. Tällä hetkellä toimintoihin ei valitettavasti käy kulttuuri- eikä liikuntaseteli.

Miten olette auki?
Aukioloaikamme vaihtelevat eri vuodenaikoina. Ajankohtaisimman tiedon eri palveluiden aukioloajoista löydä Aukioloajat-sivulta täältä.

Miten pääsen saapumaan paikalle?
Farmille voi saapua omalla autolla (osoite, Harjuntie 28, 29790 Tuorila/Merikarvia). Pysäköinti farmin edustan parkkialueille on maksutonta.
Farmin lähettyvillä on myös linja-autopysäkki eli saapuminen onnistuu myös julkisilla. Linja-autovuoron pysäkki valtatie 8 varrella on nimeltään; Tuorila (Merikarvia). Linja-autovuorojen aikataulut voi tarkistaa:
https://liput.matkahuolto.fi/connectionsearch?lang=fi&departurePlaceId=&arrivalPlaceId=&departureDate=#breadcrumb

Mitä maksaa? Minkälaiset lippuvaihtoehdot?
MuuMaa-landeteemapuistoon voi kesäsesongin aikana ostaa koko päivän rannekkeita (klo 11-18) sekä iltarannekkeita (klo 15-18). Kesäsesongin ulkopuolisiin teemapäiviin myydään teemalippuja (klo 11-16). Alle 2-vuotiaat lapset pääsevät alueelle maksutta. Silti heillekin sisältyy kaikki ohjelma ja toiminta mitä pihapiirissä tapahtuu (myös esim. kärryajelut, talutusratsastukset jne.). Rannekkeiden ajankohtaiset hinnat löydät täältä. Verkkolippu on kassalta ostettua edullisempi ja sen voi ostaa juuri ennen saapumista. Kassalla luetaan verkkolipun QR-koodi, mikä löytyy maksun jälkeen saapuvasta sähköpostista.

Voinko jäädä yöksi?
Koivuniemen Herra farmilla voi yöpyä ympäri vuoden. Majoitusvaihtoehtoina ovat maalaishotelli Hanna & Magnus (10 huonetta päätalon kahdessa kerroksessa, kaikissa oma suihku ja wc)  sekä hostelli Vanha navetta (5 eri kokoista huonetta esteettömästi ensimmäisessä kerroksessa, suihku- ja wctilat sijaitsevat käytävällä. Myös lemmikkieläimet tervetulleita.). Isommille ryhmille on myös varattavissa leiritalo Väentupa (10 huonetta kahdessa kerroksessa, wc ja suihku käytävällä.).
Majoitus soveltuu sekä ohiajaville matkaajille kuin erilaista yöpymistä etsiville seikkailijoille. Tarkemmat tiedot ja varaaminen onnistuu helposti verkkokaupassamme. Majoittujille on varattu mahdollisuus ”karjakko- ja renkitöihin” eläinten aamuhoidoilla.

Saanko valmistaa ja syödä omia eväitä alueella?
MuuMaa- alueella on useita piknik- ja nuotiopaikkoja omien eväiden nauttimiseen sekä esim. makkaran grillaamiseen (puut löytyvät nuotiopaikoilta). Tulitikut saa lainata kahvilasta tai vastaanotosta. Tarvittaessa farmin karjakot ja rengit auttavat tulien sytytyksessä. Muistathan jättää evästelypaikan siistiksi seuraaville ja toimittaa roskat asianmukaisesti roskikseen. Majoittujille on tarjolla erilaisia eväskoppia iltaevästelyihin. Lisätietoja täällä.

Onko erityisruokavaliot huomioitu lounas-kahvilassa?
Harjun tuvan tarjoilujen tarkat sisällysluettelot ja esim. allergisoivat aineet on henkilökunnalla listattuna. Sekä makean että suolaisen nälkään löytyy aina vaihtoehto myös gluteenittomaan ja kasvisruokavalioon. Lounaspöytä on suunniteltu laktoosittomaksi. Vegaanien kannattaa tarkistaa aineosat henkilökunnalta. Tarvittaessa voit myös ennakkoon tiedustella ruokavalioita ruokailupäiväsi osalta sähköpostitse: info@koivuniemenherra.fi

Kuuluvatko ohjelmat MuuMaa-sisäänpääsyn hintaan? Saanko samalla hinnalla osallistua talutusratsastukseen?
Kyllä kuuluvat, rannekkeella pääsee mukaan kaikkiin päiväohjelman aktiviteetteihin. Myös kaikki hevostelun ohjelmat ja muut tempaukset sekä vesiaktiviteetit sisältyvät sisäänpääsymaksuun rannekkeen voimassaolon aikana.

Sujuuko kulkeminen pyörätuolilla? Mitä henkilökohtaiset avustajat maksavat?
Farmin tavoitteena on tarjota maalaiselämyksiä myös esteettömyys huomioiden. Näin myös pyörätuolilla liikkuville sekä avustettaville on rakennettu mahdollisuus esim. kanala- ja lampolavierailuun (kohteet merkitty pyörätuoli- logolla). Henkilökohtaiset avustajat pääsevät mukaan alueella maksutta näyttämällä vastaanotossa voimassa olevan ja henkilökohtaisen avustajakortin.

Saanko tuoda omia herkkuja eläimillenne?
MuuMaahan voi tuoda eläimille tuliaisia mm. salaattia, porkkanaa, kurkkua, kuivaa leipää. Kaikkien syötävien tulee kuitenkin olla puhtaita sekä homeettomia. Määrällisesti ei kannata ottaa paljon herkkuja esim. yksi porkkana tikkuina jne. Jokaisella eläimellä on niille sopiva ruokavalio, jota noudattamalla eläin pysyy terveenä ja hyvinvoivana. Henkilökunta opastaa kullekin eläimelle sopivasta herkkupalasta. HUOM! Hevosilla on muita eläimiä tarkempi ruokavalio eli niitä ei saa ruokkia lainkaan.

Saanko ottaa omia lemmikkejä alueelle? Lemmikkieläinten tuominen landeteemapuiston alueelle on kiellettyä. Ethän jätä koiraa yksin kuumaan autoon! Vettä saa haettua vesipisteeltä landeteemapuiston vastaanoton läheisyydestä. Kysy tarvittaessa lisää henkilökunnalta. Maatilan vierestä lähtee koiralenkille sopiva kiviaitakierros (2,7 km).

Tupakointi alueella?
MuuMaa landeteemapuisto on savuton alue. Tupakointipaikka sijaitsee eläinpihan ulkopuolella, päätalon edustan huvimajalla.

 

Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, voit otta yhteyttä täältä.