Leiripaikka

Leiripaikka

Koivuniemen Herran farmi toimii ympäri vuoden leiripaikkana, käyttötavat voivat olla moninaiset kuoron harjoitusviikonlopusta jalkapalloleiriin tai seurakunnan nuorisoviikonloppuun. Palvelupakettiin voi liittää majoituksen ja ruokailujen lisäksi myös Koivuniemen Herran yhteistyökumppanien toimintoja esim. jäähallin tiloja, Selkämeren kansallispuiston retkiä tai vuokrata leiriläisille lumikengät tai fatbiket.

Majoitus, leiritalo Väentupa

Maatilan vanha työväen asunto on kunnostettu tilausleirien ja leirikoulujen käyttöön. Kahdessa kerroksessa on 10 majoitushuonetta (2-5 henkilöä). Yhteiset tilat ovat mielenkiintoisia eri ikäisille, koska eri puolilla leiritaloa on mm. toiminta- ja infopisteitä (aiheina esim. eläinmaailma, perinteet sekä luonto). Suihku- ja wc-tilat ovat käytävällä. Liikuntarajoitteisille leiriläisille on mahdollista järjestää majoitus Koivuniemen Herran hostelli Vanha Navetassa. Järjestävän tahon ohjaajille on mahdollista varata oma yhteistila esimerkiksi omiin suunnittelutehtäviin. Tilasta löytyy myös sauna. Tutustu Väentupa-leiritaloon tarkemmin täällä.

Ruokailut

Leiriruokailuihin keittiöhenkilökunta laatii perussuunnitelman, jossa huomioidaan myös leiriläisten allergiat ja dieetit. Ruokalistan perustana on paikan päällä valmistettu kodikas ja maistuva ruoka. Ruokailun tiloina käytetään joko päätalon Harjun tupa-lounaskahvilaa tai Landepaukku-kahvitota yksityisvarauksella. Aikuisten leireillä tuomme mielellämme esiin paikkakunnan ja maakunnan makuja.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous ryhmällesi!