Turvallisuus

Turvallisuus

Poikkeusolot tuoneet muutoksia Koivuniemen Herran toimintaan

Kuluneet vuodet ovat olleet poikkeavat koko maailmassa, eikä sen vaikutuksilta olla voitu välttyä maaseudullakaan. Koivuniemen Herran farmilla on tehostettu toimia tartuntariskin vähentämiseksi, jotta asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuus voidaan taata parhaalla mahdollisella tavalla. THL:n COVID-19 – tiedotusta seuraten on laadittu uudet ”hygienia-konseptit” maalaismeininkiin. Tartuntautien leviämisen riskiä pienentää jo sinällään monipuoliset ulkona järjestettävän ohjelman mahdollisuudet sekä erityisesti uudet suuret ja avarat sisätoimintojen tilat.

Eläinten kanssa tekeminen on tärkeä osa maatilan toimintaa. Hygienian tehostamiseksi omm. pihapiirin käsienpesupaikkoja lisätty sekä käyty turvallisuustekijät läpi myös Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (TUKES) edustajan kanssa. Turvallisuutta on kehitetty tekemällä muutoksia niin lipun ostoon, toimintapaikkoihin kuin vierailuohjelmaankin. 

Tarpeettoman lähikontaktin minimoimiseksi verkkokauppamyynti on ensisijainen ja suositeltavin lipun ostamisen muoto. Hygieniasyistä myös maksutapahtumissa paikan päällä suositellaan ensisijaisesti lähimaksun käyttöä.

Rakennuksissa sisällä sijaitsevissa eläin-ja leikkipisteissä voi vierailla seurue kerrallaan. Suosittelemme, että lounas-kahvilassa istutte mahdollisuuksien mukaan seurueenne kanssa ensin pöytään, josta yksi käy asioimassa kassalla. Suosittelemme myös ulkopöytiemme käyttöä ruokaillessa kesäaikaan. Tilanteen vaatiessa, teemme tarvittavia muutoksia päiväohjelmaan.
Pidetäänhän yhdessä huolta turvallisuudesta sekä pestään käsiä. Ja tietenkin, saavuthan vain terveenä landeilemaan!