Pakohuone

Pakohuonepeli

Nyt kysytään tiimityöskentelyn jaloa taitoa ja nokkeluutta! Koivuniemen Herran jännittävä pakohuonepeli kiskaisee pelaajat arvoitusten syövereihin pelastamaan joulua. Tiimalasissa hiekka hupenee armottomasti – jokainen sekunti on ratkaiseva!

Pakohuone on suora käännös englanninkielisestä sanasta ESCAPE ROOM. Huoneet ovat aikuisten aktiivisia pelejä, joissa ratkotaan tehtäviä, arvoituksia tai koodeja, joiden avulla pääsee määräajan ylittymättä pois lukitusta tilasta. Kaikki tämä vaatii monipuolista päättelykykyä ja hyvää ongelmaratkaisu- sekä yhteistyötaitoja. Löytyykö nokkeluutta?

Koivuniemen Herran pakohuoneet ovat farmista erillinen aikuisille suunnattu aktiviteetti, joihin on oma sisäänkäynti farmialueen ulkopuolelta.

Pakohuone: PELASTA EDES JOULU!

Pelitiimillä on tärkeä tehtävä! Korvatunturilla Joulupukin maassa on viime vuosina kehittynyt ikävä lieveilmiö. Muutamat jo palvelussuhteesta poistuneet tontut ovat aloittaneet kampanjoinnin joulua vastaan. Heidän tavoitteenaan on pilata iloinen joulu koko maailmasta. Jouludemokratia on vaarassa ja tärkeät komponentit ja varmennekodit ovat hukassa! Tule pelastamaan JOULU, tunti aikaa – kello käy!

Hyvä tietää:

  • Ryhmäkoko: maksimi 6 henkilöä.
  • Tarina sopii koko perheelle, tehtävät haastavia
  • Kesto: vastaanotto ja ohjaus sekä 1 tunnin suoriteaika (saapuminen 15 min ennen pelin alkua).
  • Saapuminen: parkkeeraus Messunavetan edustalle (siilon luo). Ohjaaja tulee vastaan.
  • Pelipaikassa on naulakko, käsienpesu- ja wc-tilat.
  • Ulkokengät jätetään pakohuoneen ulkopuolelle, joten sisäkengät tai esim. villasukat on hyvä olla mukana.
  • Ohjaajilla ja pelivalvojilla on kasvomaskit ja niitä suositellaan myös pelaajille. Tulethan pelaamaan vain terveenä ja oireettomana!
Varaa oma peliaikasi verkkokaupastamme!

 

EU-logo