Puhdepaja 25-50 hlö

Puhdepaja 25-50 hlö

Puhdepaja on monikäyttöinen tila rentoon kokoontumiseen nojatuoleineen ja aktiviteetteineen omalla sisäänkäynnillä messunavetan ensimmäisessä kerroksessa .

Kokoonnu omassa rauhassa, maalaispihapiirissä, mutta hyvillä parkkeeraus ja kulkuyhteyksillä valtatie 8:n varrella. Täällä järjestät koulutuksen, illanistujaiset tai tiimipalaverin mukavasti 25 henkilölle. Avara tila muuntautuu lisäpöydillä myös isompiin tilaisuuksiin ja tilan jatkoksi voidaan liittää tarvittaessa useita tiloja Messunavetassa. Tilassa on käytettävissä tarvittaessa kokousvarustus, johon kuuluu muun muassa wifi, konferenssikaiutin, webbikamera, videotykki sekä valkokangas. Peruskalustuksena kolme sohvaryhmää, pöydät 12-25 henkilölle sekä iso tarjoilutiski. Rentoon tilaisuuteen tilassa myös muun muassa pingis, darts-taulu, TV ja erilaisia pelejä.

Koivuniemen Herran farmin tarinoita huokuva maalaispihapiiri eläimineen ja suolammen savu- ja puusaunoineen tarjoavat myös loistavat mahdollisuudet kokouksen jälkeisiin aktiviteetteihin! Toteutamme myös monipuolisesti TYKY-ja TYHYpäiviä sekä muita aikuisryhmäretkiä farmin ja luonnon maisemissa.

Tutustu kokouspaketteihimme, monipuolisiin aktiviteettimahdollisuuksiin ja täydennä tilaisuutesi hotelli -tai hostellimajoituksella sekä tilausravintolan maistuvilla tarjoiluilla! Tilaisuuden pituudesta riippuen, on mahdollista järjestää myös useampi ruokailu ja kahvitarjoilu. Farmin laajat parkkitilat sijaitsevat tilojen välittömässä läheisyydessä.

Lisätietoa palveluista ja puitteista:
Käytössäsi on kokouksien yhteydessä kopiopalvelu (erillinen veloitus). Kerrothan tekniikan ja kaluston tarpeestanne varauksen yhteydessä. Kysy myös majoitusmahdollisuutta maalaishotellissa, hostellissa tai leiritalossa tapahtumasi yhteyteen!

Monipuoliset aktiviteetit tilaisuutesi yhteyteen:
– Landerata ja eläinaktiviteetteja
Pakohuoneet
– Virtuaalilehmän lypsy
– Traktoriralli (rata kauko-ohjattaville traktoreille)
– Karjakon jumppa
Saunamaailma (savu -ja puusaunat)
– Melonta (kysy myös muista vesiaktiviteettimahdollisuuksista)
– Ulkoilu (kiviaitakierros)
– Rivitanssikokeilu
– Karaoke

Lisätietoa hinnoittelusta:
Hinta alk. 50 €/tunti
Tutustu myös valmiisiin kokouspaketteihimme täältä.

Lisätietoa peruutuksesta:
Erilliset varaus- ja peruutusehdot saat sähköpostitse.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!