Kokoukset/Tilaisuudet

Kokoukset & tilaisuudet

Vaihtelua, viihtyisyyttä ja konstailematonta maalaismeininkiä kokoontumisiin ja tapahtumiin – Koivuniemen Herrassa on mistä valita!

Koivuniemen Herran farmilla on tilavat sisätilat järjestää omia yrityksen tai yhdistyksen sekä julkisen tahon tilaisuuksia. Farmin tilusten laajuus mahdollistaa yksityisen tapahtuman järjestämisen myös yhtä aikaisesti farmin muiden toimintojen kanssa. Esimerkkejä tilaisuuksista ovat erilaiset tuote-esittelyt, henkilökunnan sparraus tai hankkeen avajaistilaisuus. Kokous- ja koulutuskäyttöön suunniteltuja tiloja löytyy 6 hengen ideaverstaasta Messunavetan 100–300 hengen ”konkressi”-tiloihin. Erikokoiset kokous- ja tapahtumatilat toimivat ympäri vuoden ja niiden vierestä löytyvät isot majoitustilat sekä laajat pysäköintialueet. Tilaisuuksiin on lisäksi varattavissa pito- ja cateringpalvelut.

Kaikkiin tilaisuuksiin sisältyy lyhyt tilaesittely ”Kruununnimismiestä Koivunniemen Herraan” sekä ilmainen sisäänpääsy VinttiKallerian näyttelyyn. Yön yli- sekä koko päivän kokouksiin sisältyy lisäksi yksi ohjattu tauko- ohjelma (esitelty tuotteiden kohdalla). Kaikki kokous- ja koulutustuotteet soveltuvat tärkeille, mutta huumorintajuisille aikuisille!

Ystäväporukalla voi suorittaa pakohuoneen mysteerit tai suorittaa  qr-kooditetun perinnekävelyn, joka päättyy 2,7 kilometrin patikkaretkeen kiviaidalla. Kokous- ja saunaryhmät sekä majoittujat pääsevät myös pulahtamaan suolampeen.