Ajankohtaista

Kirppispäivä 22.7.2023

Kirppispäivä 22.7.2023 klo 11-15

Nyt tilpehöörit vaihtoon, sillä usein se toisen roju on toisen aarre! Tervetuloa Koivuniemen Herran farmin kierrätyspäivään, jonka kirppikselle voit varata oman paikkasi ja pistää itselle tarpeettoman tavaran kiertämään. Tule myyjäksi, tekemään löytöjä sekä nauttimaan kesäisestä tunnelmasta farmin maalaismiljöössä ja ota kaveritkin mukaan!

KIRPPIS SISÄTILOISSA MESSUNAVETAN VINTILLÄ!
Kulku kivisiltaa vintille, vapaa pääsy!

Päätalossa lounas-kahvila Harjun tupa on avoinna klo 11-18 (lapsiperheenlounas klo 16 asti).
Kierrätystapahtumaan vapaa pääsy!
Paikkamaksu myyjille 10 €/paikka (sis. pöydän).
Pöytä varaukset verkkokaupastamme TÄÄLTÄ.
Tutustuthan tapahtuman lisätietoihin alla.

MuuMaa-landeteemapuisto on avoinna tapahtumapäivänä klo 11-18. Pihakirppisalue sijaitsee MuuMaa-alueen ulkopuolella. Liput landepäivään halutessaan saatavilla edullisemmin verkkokaupastamme: https://koivuniemenherra.johku.com/fi_FI/muumaa

 

Kirppistapahtuman infoa myyntipaikan varaajille:

– lauantaina 22.7.2023 klo 11-15
-osoite: Harjuntie 28, 29790 Tuorila (Merikarvia)
– myyjät saavat tulla valmistautumaan tapahtumapäivänä klo 10 alkaen. Tavaroiden kuljetus Messunavetan pääovesta sisäkautta (ovi avoinna vain tavaroiden kuljetukseen)
– kirppis sijaitsee Messunavetassa (tanssivintti) päätalon vasemmalla puolella, asiakaskulku vanhaa kivisiltaa pitkin
– farmilla runsaasti parkkitilaa pihan välittömässä läheisyydessä, myyjien wc-tilat Messunavetan alakerrassa sekä lounas-kahvilassa päätalossa
– kirppispaikkavaraus sisältää pöydän (120×75 cm). Tilaa hieman myös pöytien molemmin puolin, esim. omalle vaaterekille yms. Pöydät ovat valmiina vintillä, paikan saa valita saapuessaan.
– kirppismyyjien paikkamaksu 10 €/paikka (sis. pöytä)
– myyntipaikkoja rajoitetusti
– paikkavaraukset verkkokaupasta. Ei peruutusmahdollisuutta, mutta paikan voi antaa toki kaverille, mikäli itselle tulee este. Ilmoitathan kuitenkin, mikäli et pääse paikalle, jotta voimme tarjota paikkaa vielä halukkaille.
– saat sähköpostiisi varauksesta kuitin, jota paikanpäällä näyttämällä (puhelimesta tai paperisena), saat myyntipaikkasi tapahtumassa
– huomioithan, että varaudut riittävällä vaihtorahalla tapahtumaan. Emme pysty vaihtamaan rahaa lounas-kahvilan kassalla. Tutustu myös kätevään Mobile Pay-palveluun.
– ota omat hinnoittelun tarpeet mukaan, kuten paperia, kynä ja teippiä
– tapahtumaan on vapaa pääsy, tervetuloa tekemään löytöjä!

Lisätietoja tapahtumasta saat sähköpostitse osoitteesta tapahtumat@koivuniemenherra.fi

Tavataan farmilla!