Ajankohtaista

Tuure Kilpeläinen – KESÄTAIKA 7.7.2023

Tuure Kilpeläinen – KESÄTAIKA

Tuure Kilpeläinen & Teho Majamäki

KESÄTAIKA -konsertti Koivuniemen Herran farmilla 7.7.2023

Tunnelmallisessa konsertissa Tuure Kilpeläinen esittää kirjoittamiaan lauluja, jotka hän on tehnyt sekä itselleen, että muille artisteille. Duo kumppaninaan konsertissa Tuuren kanssa toimii äänitaiteilija Teho Majamäki, joka luo esitettäviin lauluihin elokuvallisen ja taianomaisen äänimaiseman.

 

Konsertissa kuullaan Tuure Kilpeläisen säveltämiä ja sanoittamia kappaleita, joita on levyttänyt mm. Vesa-Matti Loiri, Samuli Edelmann, Jonna Tervomaa, Anna Puu, Vuokko Hovatta, Kari Tapio ja Jorma Kääriäinen. Konsertissa kuullaan myös kappeleita vuosina 2003-2006 julkaistuilta Tuure Kilpeläisen sooloalbumeilta.

Konserttiaikataulu:
18-19 Vastaanotto ja lipunmyynti Messunavetan aulassa
18-22 Vinttibaari ja Landepaukku-kahvio avoinna (anniskelu päättyy 21.30)
19 Kesätaika 1. setti
20 Väliaika
20.30 Kesätaika 2. setti
22.00 Tilaisuus päättyy

Liput:
Ennakkolippu verkkokaupasta 30€/hlö (alle 16-vuotiaat 15€/hlö)
(Huom! Ennakkolipun myynti päättyy 6.7.)
Lippu kassalta 35€/hlö (alle 16-vuotiaat 17,50€)
Sylilapset veloituksetta
Maksuton parkkeeraus
Valvottu narikka 2€

Info:
Konsertti Messunavetan 2. kerroksessa. Istumakatsomo, jonka paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Saavuthan ajoissa paikalle, konsertti alkaa klo 19. Konsertti on ikärajaton. Edullisemmat ennakkoliput saatavilla vain verkkokaupasta. Lisätietoja tapahtumasta www.koivuniemenherra.fi ja tapahtumat@koivuniemenherra.fi

Kyseistä ohjelmistoa esitettiin menestyksekkäällä Kevättaika kiertueella maalis-huhtikuussa 2023.
Kesätaika konsertti Koivuniemen Herran farmilla 7.7.2023 on ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla kappaleita vielä Tuuren itsensä esittämänä. ”Useat muille tehdyt biisit ovat lähteneet henkilökohtaisesta tilanteesta, olen kirjoittanut ne itselleni, joskus äidilleni tai jollekin läheiselle ihmiselle. Haluan jakaa näitä tarinoita tällä erikoiskiertueella, avata taustoja laulujen synnystä.”

Esityksessä kuullaan myös aikaisempaa soolotuotantoa, sekä uusia, vielä julkaisemattomia biisejä.
Ne ovat niin tuoreita, että ne sätkii. Konsertin ytimessä ovat tekstit ja herkkyys, pyrkimys läsnäoloon.”

Tuure Kilpeläinen on viidesti Emma-palkittu laulaja-lauluntekijä, jonka laulut ovat tulleet tutuiksi radiokanavilta, sekä lukuisilta kiertueilta Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani -yhtyeen esittäminä. Kilpeläisen muuta tuotantoa ovat tulkinneet mm. Vesa-Matti Lori, Katri Helena, Jonna Tervomaa, Vuokko Hovatta, Kari Tapio, Samuli Edelmann, Jorma Kääriäinen ja Anna Puu. Ennen Karavaania hän on julkaisuut sooloalbumia vuosina 2003-2006. Viime syksynä Tuuren ja Kaihon Karavaanin polut erkanivat ja nyt lauluntekijä suuntaa kohti uudenlaista maisemaa.

Teho Majamäki on pitkän linjan muusikko, jonka tehtävä on luoda läsnäolevia ja intuitiivisella tavalla luotuja tiloja. Teho on tunnettu duopari mm. Ismo Alangon, Tapani Rinteen sekä monien ulkomaisten artistien kanssa. Insrumentteina hänellä ovat pääasiassa melodiset lyömäsoittimet erilaisten eksoottisten, klassisten ja eletronisten lyömä- ja kosketinsoittimien ohessa. Teho Majamäki julkaisi ensimmäisen soololevynsä “Travelogue” vuonna 2016. Hän on tehnyt lisäksi useita teatteriproduktioita, joihin hän on luonut omaleimaisen äänimaailman.