Ajankohtaista

Maalaisaamiainen 21.-22.1.2023

Tervetuloa maittavalle maalaisaamiaiselle la-su 21.-22.1.2023 klo 8-10

Aloita päivä maistuvalla aamiaisella tunnelmallisessa Harjun tuvassa! Maalaisaamiaisella tarjolla monipuolinen, paikallinen leipävalikoima ja tuoreet croisantit. Vaihteleva valikoima tuoreita kasviksia, suomalaisia leikkeleitä sekä juustoja. Kehon hellään herättelyyn haudutetua puuroa, hedelmiä ja jogurttia myslin, siemenien ja suomalaisten marjojen kera. Voi hyvin-viikonloppuna voit nauttia lisäksi mm. tuorepuuroa ja vihersmoothieta. Lämpimästä pöydästä löytyvät isompaan nälkään mm. riisipiirakat, luomukananmunat sekä suomalaiset nakit ja pekoni. Juomapuolella kahvin, haudutetun teen ja kaakaon lisäksi tarjolla merikarvialainen tyrnishotti, tuoremehut, maito sekä kauramaito.

Tarjoilumme ovat laktoosittomia ja aamiaiselta löytyy myös gluteenittomia vaihtoehtoja. Pyrimme huomioimaan myös lihattoman ja maidottoman ruokavalion (kysy lisää henkilökunnalta).

Lounaalla lauantaina 21.1. klo 11-15 tarjolla kermainen kalakeitto sekä salaattibaari, josta voi koota oman maun mukaan ruokaisamman tai kevyemmän annoksen. Tuoreiden kasvisten kaveriksi voi valita niin kananmunia, juustoa, kanaa, kuin kalaakin. Pöydässä myös pasta,- kesäkurpitsa sekä punajuurikikhernesalaatit. Lounas sisältää myös leipä-ja juomapöydän sekä kahvin/teen.