Ajankohtaista

Maalaishotellille Ecolabel-ympäristömerkki

Koivuniemen Herran farmin maalaishotelli Hanna & Magnus on saanut EU-ympäristösertifikaatti Ecolabelin kolmantena majoituskohteena Suomessa.
EU-ympäristömerkityssä majoitusliikkeessä suositaan uusiutuvaa energiaa, vähennetään energian- ja vedenkulutusta, minimoidaan jätteiden määrää ja suositaan ympäristömerkittyjä tuotteita. Kertakäyttötuotteet rajoittuvat jatkossa vain erikoishygieniaan ja jopa nuotiolla nautiskellaan posliiniastioista. Lisäksi Hanna & Magnuksen aamiaispöydässä suositaan lähi- ja luomutuotteita.
Toimintamme perustana on turvata elämää maaseudulla, sen kokemista ja tulevaisuutta tuleville sukupolville. Ympäristömerkki ohjaa toimintaamme oikeaan suuntaan ja koemme sen merkityksen vain kasvavan valintakriteerinä asiakkaillamme. Kestävä kehitys jatkukoon!
Lue lisää vastuullisuudesta ja kestävästä kehityksestä farmilla täältä.