Ajankohtaista

Covid-19 tiedote!

Koivuniemen Herran farmi tiedottaa!

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on antanut uudet määräykset kokoontumisiin ja yleisötilaisuuksiin liittyen alueella. Ulkotiloissa yli 50 henkilön yleisötilaisuuksia ja kokouksia voidaan  järjestää, kun asiakkaiden ja toimintaan osallistuvien sekä seurueiden on mahdollista säilyttää riittävä etäisyys toisiinsa ja turvallisuus voidaan varmistaa Covid-19 tartuntojen ehkäisemiseksi. Määräys on voimassa ajalle 31.7.-15.8.2021.

Täällä farmilla haluamme tarjota turvallisen vierailun asiakkaillemme, joten tehostamme Covid-19-järjestelyjä toiminnassamme entisestään. Suosittelemme hankkimaan MuuMaa-liput verkkokaupasta (liput voi ostaa vielä vaikka parkkipaikalla). Maksutapana paikan päällä suosittelemme kortti- ja lähimaksua. Pihapiiristä sekä kaikista wc-tiloista löytyy käsienpesupaikkoja ja käsidesiä. Maalaispihalla on onneksi tilaa, joka helpottaa turvavälien pitämistä, mutta muistetaan riittävät etäisyydet myös ohjelmanumeroiden aikana. Rakennuksissa sisällä sijaitsevissa eläin-ja leikkipisteissä voi vierailla seurue kerrallaan. Lounas-kahvilassa asioidessa on turvallisuuden tehostamiseksi asetettu maskipakko ja toivomme, että istutte mahdollisuuksien mukaan seurueenne kanssa ensin pöytään, josta yksi käy asioimassa kassalla. Suosittelemme myös ulkopöytiemme käyttöä ruokaillessa. Tilanteen vaatiessa, teemme tarvittavia muutoksia päiväohjelmaan.

Pidetäänhän yhdessä huolta turvallisuudesta, pidetään turvaväli ja maskeja sisällä sekä pestään käsiä. Ja tietenkin, saavuthan vain terveenä landeilemaan!

Terveisin,
koko Koivuniemen Herran väki