Ajankohtaista

MuuMaa avoinna koko juhannusviikonlopun

MuuMaa- landeteemapuisto avoinna juhannusviikolla TI-SU klo 11-18

Koko juhannusviikonloppu landeillaan MuuMaassa klo 11-18. Tutun päiväohjelman lisäksi viedään eläinkavereille juhannusherkkuja, nostetaan juhannusmalja MuuMaan tapaan ja päivän tempauksessa päästään vihtapajalle. Ohjattuun ohjelmaan pääsee mukaan pitkin päivää. Lehmän lypsyllä kokeillaan, mistä se maito oikein tulee, kanalakierroksella noudetaan munat kanaloista ja kyytiin voi istua niin traktorin, kuin hevosen kärryynkin. Omatoimia toimintapaikkoja löytyy heinähyppelystä keppihevostalliin ja polkutraktorirataan. Tervetulleeksi karjakon ja rengin juhannusvuoroon! Osta liput helposti verkkokaupastamme!

Lounas-kahvila Harjun tupa avoinna ti-su klo 11-18 (lounas klo 16 asti). Juhannusviikolla tarjolla myös maalaisaamiainen to-su 24.-27.6 klo 8-10.

Vanhan navetan kivisiltaa voi astella VinttiKallerian näyttelyyn, joka kertoo Harjun tilan historiasta. Näyttelytila sijaitsee farmin pihapiirissä ja sinne on vapaa pääsy.

Maatilamajoituksessa hostelli Vanha navetassa ja Maalaishotelli Hanna & Magnuksessa vielä muutama huone vapaana viikonloppuna la-su 26.-27.6. Varaa oma maalaislomasi verkkokaupastamme!