Ajankohtaista

Maatilamajoitus varattavissa verkkokaupassa

Koivuniemen Herran farmilla rentouttava ilmapiiri sekä tarinaa huokuva maalaispiha tekevät pienestä lomasta ison virkistyksen! Meillä voit majoittua mukavasti maalaishotellin kamareissa tai jykevien kiviseinien hostellihuoneissa. Majoitusta isollekin porukalle tarjoaa leiritalo Väentupa. Kaikilla majoittujilla on mahdollisuus osallistua eläinten aamuhoitoihin yhdessä talon väen kanssa.

Maalaishotelli Hanna & Magnus

Tervetuloa nauttimaan kodikkaasta ja talonpoikaishenkisestä tunnelmasta maalaishotellin kamareihin. Päätalossa sijaitsevan hotellin yksilöllisissä huoneissa on oma suihku ja wc, tv sekä ilmainen Internet. Maittava maalaisaamupala sisältyy hotellin huonehintaan, jonka jälkeen voi suunnata majoitukseen sisältyville eläinten aamuhoidoille yhdessä talon väen kanssa. Tutustu ja varaa majoitus helposti verkkokaupassamme

 

Hostelli Vanha navetta

1800-luvun lopun kivinavetan jykevien kiviseinien tunnelmalliset huoneet on nimetty vanhan Harjun tilan lehmien mukaan. Wc- ja suihkutilat sijaitsevat käytävällä. Majoittujien yhteiskäytössä on oleskelutila sekä minikeittiö. Kaikkeen majoitukseen sisältyvät eläinten aamuhoidot yhdessä talon väen kanssa. Hostellimajoittuja voi halutessaan ostaa lisämaksullisen maalaisaamupalan noutopöydästä tai aamupalakorin. Tutustu ja varaa majoitus helposti verkkokaupassamme!