Ajankohtaista

Koivuniemen Herran farmille valtakunnallinen tunnustus

Iloisia uutisia farmin keväästä!

Suomen maaseutumatkailuyrittäjät ry on myöntänyt Koivuniemen Herralle Kehittyvä maaseutumatkailuyritys 2021- palkinnon. Yhdistyksen vuosikokouksen yhteydessä 22.4. myönnetyllä palkinnolla halutaan rohkaista etenkin nuoria, uutta yrittäjäsukupolvea jatkamaan ja edelleen kehittämään matkailua.

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry on valtakunnallinen maaseutumatkailuyrittäjien verkosto, jonka jäsenyrityksinä on majoitus-, ohjelma- ja ruokapalveluja tuottavia yrityksiä sekä valtakunnallisia matkailun kehittämisorganisaatioita. Kehittyvän maaseutumatkailuyrityksen valinnassa huomioidaan innovatiivisuus sekä rohkea ote yrityksen kehittämiseen.

Koivunimen Herran väeltä iso kiitos Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry:lle sekä Merikarvian matkailun verkostolle kaikesta tuesta ja yhteistyöstä! Täällä jatketaan maatilameininkien innovointia ja kehittämistä tulevaisuudessakin.