Ajankohtaista

Uudet aikuistuotteet

Hyvät kulkuyhteydet ja isommat tilat mahdollistavat monipuoliset palvelut myös aikuisryhmille. Mielenkiintoisissa ja inspiroivissa sisätiloissa voi järjestää omia yrityksen tai yhdistyksen sekä julkisen tahon tilaisuuksia. Esimerkkejä tilaisuuksista ovat erilaiset tuote-esittelyt, henkilökunnan sparraus tai hankkeen avajaistilaisuus.

Kulkujärjestelyt mahdollistavat yksityisen tapahtuman myös yhtä aikaisesti farmin muiden toimintojen kanssa.

Kokous- ja koulutuskäyttöön suunniteltuja tiloja löytyy 4hengen tuumauspajasta  Messunavetan 100- 200 hengen ”konkressi”-tiloihin. Erikokoiset kokous – ja tapahtumatilat toimivat ympäri vuoden ja niiden vierestä löytyy isot majoitustilat sekä isot pysäköintialueet. Tilaisuuksiin saatavissa pito- ja cateringpalvelut.