Ajankohtaista

Koivuniemen Herran farmi muuttaa vanhalle Harjun tilalle

Maatilamatkailutila Koivuniemen Herra kasvattaa toimintaansa uusissa tiloissa Merikarvialla. Perheyrityksen neljäs vuosikymmen lähtee käyntiin sukupolvenvaihdoksen myötä Frans ja Miina Koivuniemen ohjaksissa vanhalla Harjun tilalla. Maalaistilalla on monta tarinaa ja historiaa kruununnimismiehen karjatilasta legendaariseen tanssipaikka Merikievariin. Koivuniemen Herran matkailutoiminta siirtyi suunnitellusti uuden yrittäjäpolven, sisarusten Frans ja Miina Koivuniemen ohjaksiin syksyn 2020 aikana. Isoin muutos on satsaaminen ympärivuotisuuteen ja koronaturvallisuuuteen, johon uudet laajat sisä- ja ulkotilat antavat mahdollisuudet. Muutos- ja rakennustöitä on paljon ja koko konseptin kasvaminen tuo omat haasteensa yrityksen arkeen. Ajaton, aito maalaistunnelma ja tekeminen ”pilke silmäkulmassa” halutaan säilyttää kasvusta huolimatta.