Voi Hyvin-tapahtuma 27.1.

Voi hyvin- tapahtuma la 27.1.2024

Koe uutta ja rentoudu hyvinvoinnin päivässä Koivuniemen Herran farmin maalaismiljöössä. Kokosimme sauna- ja hyvinvointielämyksiä kokonaisuudeksi, josta voi valita mieleisensä tunnin tai koota kokonaisen elämysten päivän. Vai lomailisitteko yön yli?

Luvassa mm. äänimaljarentoutusta, joogaa, savusaunomista, treenit toiminnallisella salilla, TRE -työpaja sekä lounas- kahvila päätalon tuvassa.

Tutustu lisää alla ja varaa mieleisesi aktiviteetit verkkokaupastamme!

La 27.1.2024 aikataulu:

11-21 Vastaanotto päätalossa
11-20 Kahvila
11-14 Lounas
12-16 Oma tunnin perinnesaunavuoro varattavissa
11-12 Toiminnallinen treeni (Teija Heimovesa)
12-13 Elämänlähteellä-meditaatio (Kristina Laitinen)
14-16 TRE-työpaja (Päivi Tuomisto)
16-17 Lempeä jooga (Mirja Lamberg)
17-18.30 Savusauna ja avanto
17.10-18 Skumppajooga (Mirja Lamberg)
17-18 Äänimaljarentoutus (Tanja Sukusaari)
18.30-20 Savusauna ja avanto
18-19 Äänimaljarentoutus (Tanja Sukusaari)
18-19 Toiminnallinen treeni (Teija Heimovesa)
20-21.30 Savusauna ja avanto
Rentouttavia hoitoja varattavissa klo 9 alkaen. Lisätietoja alla.
Intuitiivinen energiahoito varattavissa klo 13-19 välillä. Lisätietoja alla.

Sunnuntai 28.1.2024
Maalaisaamiainen päätalon tuvassa klo 8-11

AKTIVITEETTIEN ESITTELY:
Tästä verkkokauppaan

 

Savusauna ja avanto 15€(hlö)
27.1. Klo: Sauna-aikoja klo 17-18.30/18.30-20/20-21.30
Liput verkkokaupasta
Mitä sisältää? Saunaillassa pääset rentoutumaan satakuntalaisen savusaunan lempeisiin löylyihin. Sekasauna, miesten ja naisten erilliset puku -ja pesutilat. Suolammella avanto.
Mitä mukaan? Oma pyyhe ja uimapuku sekä henkilökohtaiset peseytymistarvikkeet. Suosittelemme myös saunatossujen ja saunatakin käyttämistä saunaretkellä.
Saapuminen: Vastaanotto sijaitsee päätalossa, jossa luetaan verkkoliput/ostetaan liput. Vastaanotosta saat kulkuohjeet Saunamaailmaan.
Huom! mukavan saunaelämyksen takaamiseksi olemme asettaneet savusaunomisen toteutumiselle pakkasrajan (-20 astetta). Mikäli joudumme vuoron perumaan, palautetaan lippumaksut ne jo ostaneille.

 

Äänimaljarentoutus 18€/hlö
27.1. Klo: 17-18 ja 18-19
Liput verkkokaupasta
Mitä sisältää? Äänimalja Rentoutuksessa voit pysähtyä hetkeen, viltin alla leväten. Maljojen äänet ja värähtelyt vievät sinut rauhoittavan unen ja valvetilan rajamaille. Syvään rentoutumisen ja palautumisen tilaan. Lepoa ja rauhaa keholle, irti päästöä mielelle ohjaaja Tanja Sukusaaren johdolla. Rentoutus on noin tunnin mittainen, joka sisältää alustuksen, rentoutuksen ja lempeän palautumisen.
Mitä mukaan? Valmistaudu tunnille pukeutumalla rennosti ja lämpimästi. Ota mukaasi alusta, viltti ja tyyny.
Saapuminen? Vastaanotto sijaitsee päätalossa, jossa luetaan verkkoliput/ostetaan liput. Vastaanotosta saat kulkuohjeet rentoutustilaan.

Elämänhteellä-meditaatio 10€/hlö
27.1. Klo: 12-13
Liput verkkokaupasta

Mitä sisältää? Ohjatun meditaation avulla hiljennymme luomaan tietoisen yhteyden aistien, järjen ja ajan ulottumattomissa olevaan tuonpuoleiseen tilaan ~ elämän alkulähteeseen, jossa on täydellisen hyvä olla ja josta ei puutu mikään. Harjoitus tapahtuu sinulle mukavassa istuma-asennossa, joko tuolilla tai lattiatasossa. Erityistä osaamista tai aikaisempaa kokemusta meditaatiosta et tarvitse. Aito kiinnostus itsetyöskentelyyn riittää. Elämänlähteellä voi olla läsnä vain nykyhetkessä. Ohjaajana Kristina Laitinen.
Mitä mukaan? Oma matto/alusta, voit ottaa mukaan myös oman (putki)tyynyn. Koska olemme paikallamme koko tunnin, vilukissat voivat varustautua lämpimillä vaatteilla (villapaita/viltti, villasukat).
Saapuminen? Vastaanotto sijaitsee päätalossa, jossa luetaan verkkoliput/ostetaan liput. Vastaanotosta saat kulkuohjeet meditaatiotilaan.

 

Lempeä jooga 14€/hlö
27.1. Klo: 16-17
Liput verkkokaupasta
Mitä sisältää? Joogaharjoituksen kuluessa hiljennytään ja virittäydytään tekemään fyysisiä harjoituksia, asanoita, keskittyen kuuntelemaan niiden vaikutuksia kehossa. Liikkeeseen yhdistetään luonnollinen hengitys jooganopettaja Mirja Lambergin johdolla. Sopii myös aloittelijoille.
Mitä mukaan? Mukavat vaatteet, jumppamatto ja juomapullo.
Saapuminen? Vastaanotto sijaitsee päätalossa, jossa luetaan verkkoliput/ostetaan liput. Vastaanotosta saat kulkuohjeet joogatilaan.

 

Skumppajooga 14 €/hlö
27.1. Klo: 17.10-18
Liput verkkokaupasta
Mitä sisältää? Skumppajoogassa kuohuviinipullo ja -lasi seuraa joogaajaa läpi harjoituksen. Harjoituksessa käydään läpi joogasta tuttuja liikkeitä jooganopettaja Mirja Lambergin johdolla.
Mitä mukaan? Mukavat vaatteet, jumppamatto, juomapullo ja oma kuohujuomapullo. Lasit löytyvät paikan päältä. Vastaanotosta myös ostettavissa alkoholiton sekä alkoholillinen (max 5,5%) kuohujuomapullo.
Saapuminen? Vastaanotto sijaitsee päätalossa, jossa luetaan verkkoliput/ostetaan liput. Vastaanotosta saat kulkuohjeet joogatilaan

 

TRE-työpaja 34 €/hlö
27.1. Klo: 14-16
Liput verkkokaupasta
Mitä sisältää? TRE itsehoitomenetelmän työpaja Päivi Tuomiston ohjauksessa stressin ja traumojen purkua varten. TRE tulee sanoista trauma and tension releasing exercises. Helposti omaksuttava menetelmä, jossa keho oppii vapauttamaan jännitystä tärinän kautta. Säännöllisesti harjoitettuna tärinä vapauttaa kehoon varastoitunutta jännitystä ja stressiä. Lisäksi se tasapainottaa ja hoitaa hermostoa ja auttaa säätelemään vireystilaa. Kehoon tulee tilalle lisää rentoutta, ja tästä voi olla apua esimerkiksi jännityspäänsärkyyn, unettomuuteen, lihaskipuihin, ärtyneisyyteen, alakuloon tai esiintymisjännitykseen. TRE ei sovi raskaana oleville, syöpäsairaille, sydänsairaille, leikkaushoitojen jälkeen tai jos henkilöllä on psyykkinen diagnoosi. Jos syöt mielialalääkkeitä, on tärkeää konsultoida hoitavaa lääkäriä.
Mitä mukaan? oma alusta, esimerkiksi joogamatto, huopa, pieni tyyny ja mahdollisesti myös istuintyyny sekä vesipullo. Pukeudu mukaviin ja lämpimiin vaatteisiin, joita voit keventää tarvittaessa.
Saapuminen? Vastaanotto sijaitsee päätalossa, jossa luetaan verkkoliput/ostetaan liput. Vastaanotosta saat kulkuohjeet työpajaan.

 

Ohjattu treeni toiminnallisella salilla 10 €/hlö
27.1. Klo: 11-12 ja klo 18-19
Liput verkkokaupasta
Mitä sisältää? Tule haastamaan itsesi tässä monipuolisessa koko kehon treenissä. Kuntopiiri tyyppinen harjoitus, aikaa vastaan, jonka jokainen voi tehdä oman kuntotasonsa mukaan. Liikkeinä mm. Voimaköysi, renkaat, voimapallot sekä vapaat painot. Ohjaajana Teija Heimovesa.
Mitä mukaan? Treenivaatteet ja kengät, juomapullo.
Saapuminen? Vastaanotto sijaitsee päätalossa, jossa luetaan verkkoliput/ostetaan liput. Vastaanotosta saat kulkuohjeet kuntosalille.

Tunnin oma perinnesaunavuoro 45€/tunti
Liput verkkokaupasta
27.1. Sauna-aikoja varattavissa verkkokaupassa klo 12-16
Mitä sisältää? Voit varata oman yksityisen, tunnin saunavuoron perinnesaunassa puukiukaan lempeissä löylyissä esimerkiksi perheen tai ystävien kesken. Saunasta voit käydä pulahtamassa myös lammen avantoon. Saunassa wc sekä pukutila. Peseytymisvesi sekoitetaan vanhaan tapaan saunan kuumavesipannusta ja kylmästä vedestä. Tila sopii parhaiten 6-8 henkilölle.
Mitä mukaan? Oma pyyhe ja tarvittaessa uimapuku sekä henkilökohtaiset peseytymistarvikkeet.
Saapuminen? Vastaanotto sijaitsee päätalossa, jossa saunavuoro lunastetaan kuittia näyttämällä. Vastaanotosta saat kulkuohjeet Saunamaailmaan.

Rentouttavat hoidot: kehoterapia sekä kasvo -ja päänhieronta (Päivi Tuomisto)
27.1. Vapaiden aikojen tiedustelu (9-13.30 välillä sekä klo 16 jälkeen) ja varaukset sähköpostitse tuomisto.paivi@gmail.com tai puhelimitse 040-5137575.
Saapuminen? Hoitohuone sijaitsee hostelli Vanha navetassa (kivinavetta päätalon vieressä, kulku sisään etukuistilta).

Kehoterapia: kokonaisvaltainen hoito, joka perustuu perinteisen kiinalaisen lääketieteen menetelmiin. Hoidon aikana koko kehoa käsitellään pulseeraavin liikkein ja painalluksin, jotka stimuloivat lihaksia, niveliä, jänteitä ja sisäelimiä eli kehon kaikkia soluja. Hoito edistää energian virtausta kehon energiakanavissa eli meridiaaneissa ja tehostaa kehon puhdistumista kuona-aineista. Samalla kiinnitetään huomiota energianvirtauksen kannalta tärkeään hengitykseen ja luodaan sille lisää tilaa. Hoito perustuu holistiseen ajatteluun – kehon lisäksi hoidetaan myös mieltä. Hoitoon sisältyy myös keskustelua.

Tarjoan Voi hyvin -päivässä mahdollisuutta kokeilla kehoterapiaa joko 30 minuutin lyhyenä versiona tai 60 minuutin täysversiona. Kampanjahinta on 30/60 €, maksu kortilla tai Mobilepayllä.

Kasvo- ja päänhieronta 30min: hoidossa yhdistetään kehoterapian ja dearmouring-hoidon tekniikoita ja käsitellään perusteellisesti kaula, niska, pää ja kasvot.  Kasvoissa on useita refleksologisia heijastepisteitä, joita stimuloimalla voidaan vaikuttaa kehon yleiseen hyvinvointiin. Myös monet kehon meridiaaneista kulkevat pään ja kaulan alueella, ja niiden hieromisella on mm. rentouttavia ja elvyttäviä vaikutuksia. Halutessasi voidaan hieroa leukaperiä ja poskia myös suun sisäpuolelta suojakäsinein, mikä on erityisen hyödyllistä, jos sinulla on taipumusta kiristellä leukaperiä ja purra hampaita yhteen. Kampanjahinta Voi hyvin -päivässä on 32 €, maksu kortilla tai Mobilepayllä.

Intuitiivinen energiahoito (Kristina Laitinen)
27.1. Vapaiden aikojen tiedustelu (13-19 välillä) ja ajanvaraus 0413133452 tai kristina.laitinen@hotmail.com

Intuitiivinen energiahoito: Kuinka voimme panostaa yhdessä sisälähtöiseen hyvään kohti helpompaa, nautinnollisempaa, yksinkertaisempaa ja omannäköistä elämää, jossa rakkaus on olemisen, kommunikaation ja toiminnan lähteenä? Energeettiset hoitosessiot ovat intuitiivisia, vuorovaikutuksellisia ja hyvin yksilöllisiä. Jokainen hoito palvelee olemustasi parhaalla mahdollisella tavalla sekä sinun korkeimmaksi parhaaksi.
Energiahoidoissani toimin kosmisen eli kaikkein puhtaimman rakkauden ja valon väylänä. En pyri vaikuttamaan sinussa ilmeneviin tapahtumiin oman mielikuvitukseni, kaavan tai tekniikan avulla, vaan annan rakkauden energian kulkea sinne, minne sen kuuluu sillä hetkellä asettua ja käynnistää eheyttävän prosessin. Usein se soluttautuu heikompaan kohtaan tai siihen, missä sitä energiaa on vähiten. Dialogissa se usein valottaa muureja, jotka estävät kehon ja olemuksen yhdistymistä eheäksi kokonaisuudeksi. Yleensä ihminen hakeutuu hoidettavaksi syystä, että hänen suhteensa johonkin asiaan, itseensä tai toiseen ihmiseen on epäkunnossa, väsyttävä tai toimimaton.
Se, mitä valomaailma näyttää ei aina välttämättä ole mukavaa pureskeltavaa, joskin hyvin tarpeellista ja välttämätöntä todellisen muutoksen tapahtumiseksi. Sinun ei tarvitse osata mitään tullaksesi vastaanotolle. Avoimuutesi kyseiselle lähestymistavalle määrittelee hoidon toimivuutta.
Hoitoon sisältyy milloin mitäkin: avointa dialogia, energeettistä sekä lievän kosketuksen avulla tapahtuvaa hoitoa.
Hinnat: 60min / 50€ tai 90min / 75€. Maksuvälineenä käteinen tai lasku.
Saapuminen? Hoitohuone sijaitsee hostelli Vanha navetassa (kivinavetta päätalon vieressä, kulku sisään etukuistilta).

 

Päätalon vastaanotosta saatavilla:
virvokkeita
pyyhevuokra: 2€/kpl
saunatossuvuokra: 3€/kpl
saunatakkivuokra: 6€/kpl
valvottu narikka: 2€/hlö

 

Majoitustarjous la-su 27.-28.1.2024
(sis. la illan savusauna, aamiainen ja majoittujien aamusauna)
Majoitus maalaishotellissa (2 hlö huone): 60€/hlö
Majoitus maalaishotellissa (1 hlö huone): 90€/hlö

Majoittujille avoinna myös eläinpiha, jossa voi moikata eläinkaverit lampaista pupuihin.
Toiminnallinen kuntosali majoittujien omatoimisessa käytössä la klo 19-22 ja su klo 8-12.
Majoittuminen lauantaina klo 10 alkaen ja huoneiden luovutus sunnuntaina klo 12 mennessä.

Lisämaksusta saatavilla (ennakkovarauksella):
Majoittujan päivälliskoppa omatoimisille tulille: 39€/2 hlö
Majoittujan iltapalakoppa huoneeseen: 20€/2 hlö
Majoittujan iltapalakoppa nuotiolle: 20€/2hlö

 

Huonevaraukset sähköpostitse: info@koivuniemenherra.fi

Päivä

27.01.2024
Päättynyt!

Aika

11:00 - 21:30
Categories