Keppari- ja eläinleiri 8.-9.6.2023 TÄYNNÄ!

Keppari- ja eläinleiri to-pe 8.-9.6.2023

Huom! Leiri täynnä.

Tervetuloa mukaan Koivuniemen Herran farmin keppari- ja eläinleirille!

Leirillä on luvassa keppihevosratsastusta niin kentällä kun maastossakin, erilaisia leikkejä ja jokainen leiriläinen pääsee valmistamaan itselleen oman keppihevosen. Leiri päättyy leikkimielisiin keppihevoskipailuihin. Keppihevostelun lisäksi pääsemme tutustumaan myös farmin muihin eläimiin ja niiden hoitoon käytännössä. Leirille voivat osallistua vuosina 2013-2015 syntyneet keppihevosista kiinnostuneet lapset. Aikaisempaa kokemusta keppihevosista ei tarvita.

Leirin hinta on 84e/hlö ja se sisältää täysihoidon leiriajalla, majoituksen, ohjattua ohjelmaa koko leirin ajaksi sekä ohjelmaan liittyvien materiaalien ja tilojen käytön. Leirihintaan sisältyy  torstaina päivällinen ja iltapala sekä perjantaina aamiainen, lounas ja välipala. Leiriläisten on lisäksi mahdollisuus käydä farmin kioskilla ostamassa omia herkkuja. Leirihinta laskutetaan ennakkoon. Erilliset varaus- ja peruutusehdot saat sähköpostitse.

Majoittuminen tapahtuu Farmin pihapiirin leiritalossa 2-4 hlön huoneissa valvotusti. Ilmoitathan mahdolliset huonekaveritoiveet jo etukäteen.

Leirin ohjaajina toimivat Miina Koivuniemi ja Heini Tuuri.

Tarkempi aikataulu ja ohjelma ilmoitetaan paikan varanneille lähempänä leiriä.

Leiri alkaa torstaina klo 13 ja päättyy perjantaina klo 15.

Ilmoittautumiset sähköpostilla: info@koivuniemenherra.fi Ilmoittautumiseen leiriläisen nimi, syntymäaika, mahdolliset erityisruokavaliot ja allergiat, sekä huonekaveritoiveet.

Lisätiedustelut 044-2627626/ Miina Koivuniemi

Päivä

08. - 09.06.2023
Päättynyt!

Aika

13:00 - 15:00