Vinttikalleria

VinttiKalleria 100 hlö

VinttiKalleria on avara ja monikäyttöinen tila messunavetan toisessa kerroksessa omalla sisäänkäynnillä.

Kokoonnu omassa rauhassa, maalaispihapiirissä, mutta hyvillä parkkeeraus ja kulkuyhteyksillä valtatie 8:n varrella. Täällä järjestät esimerkiksi näyttelyn tai seminaarin noin 100 hengelle. Tilassa on tarvittaessa käytettävissä kokousvarustus, johon kuuluu muun muassa wifi, konferenssikaiutin, webbikamera, videotykki sekä valkokangas.

Koivuniemen Herran farmin tarinoita huokuva maalaispihapiiri eläimineen ja suolammen savu- ja puusaunoineen tarjoavat myös loistavat mahdollisuudet kokouksen jälkeisiin aktiviteetteihin! Toteutamme myös monipuolisesti TYKY-ja TYHYpäiviä sekä muita aikuisryhmäretkiä farmin ja luonnon maisemissa.

Tutustu kokouspaketteihimme, monipuolisiin aktiviteettimahdollisuuksiin ja täydennä tilaisuutesi hotelli -tai hostellimajoituksella sekä tilausravintolan maistuvilla tarjoiluilla! Tilaisuuden pituudesta riippuen, on mahdollista järjestää myös useampi ruokailu ja kahvitarjoilu. Farmin laajat parkkitilat sijaitsevat tilojen välittömässä läheisyydessä.

Lisätietoa palveluista ja puitteista:
Käytössäsi on kokouksien yhteydessä kopiopalvelu (erillinen veloitus). Kerrothan tekniikan ja kaluston tarpeestanne varauksen yhteydessä. Kysy myös majoitusmahdollisuutta maalaishotellissa, hostellissa tai leiritalossa tapahtumasi yhteyteen!

Monipuoliset aktiviteetit tilaisuutesi yhteyteen:
- Landerata ja eläinaktiviteetteja
- Pakohuoneet
- Virtuaalilehmän lypsy
- Traktoriralli (rata kauko-ohjattaville traktoreille)
- Karjakon jumppa
- Saunamaailma (savu -ja puusaunat)
- Melonta (kysy myös muista vesiaktiviteettimahdollisuuksista)
- Ulkoilu (kiviaitakierros)
- Rivitanssikokeilu
- Karaoke

Lisätietoa hinnoittelusta:
Ota yhteyttä ja kysy tarjous (linkki lomakkeeseen alla).
Tutustu myös valmiisiin kokouspaketteihimme täältä.

Lisätietoa peruutuksesta:
Erilliset varaus- ja peruutusehdot saat sähköpostitse.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!