MuuMaan talvitapahtuma 25.2.

MuuMaan talvessa tapahtuu!

LA 25.2 klo 11-16
Luvassa yhdessä tekemistä ja kokemista lypsystä hevosteluun ja traktorikiertoajeluun! Talvilomien aikaan farmilla astutaan karjakon ja rengin saappaisiin tilan töissä ja tavataan farmin eläinkaverit. Myös leikki- ja toimitapaikat heinähyppelystä kaurauintiin odottavat isoja ja pieniä landeseikkailuun!
Pihan, karjaköökin ja rannan nuotio, -sekä eväspaikoilla voi nauttia omia eväitä (polttopuut sisältyvät) ja lounas-kahvila Harjun tupaan päätalossa voi poiketa kahville ja lounaalle (avoinna klo 11-16).
OHJELMA:
11 lipunmyynti aukeaa talvikahvilassa (päätalo)– eläinruokinnan työnjako karjakkokandinaateille– lampaat ulkoilemaan (aitauksiin pääsee kiipeämään pitkin päivää)12 talven ensimmäinen eläinvauva esittäytyy! Ammuu!12.30 lehmän lypsyn kokeilut13 hepoilun hetki sään mukaan reellä tahi kärryllä – kuka harjaa?13.30 traktori kiertoajelu14 Rottakamuille oma seikkailumaa – kuka aarteet piilottaa?14.30 Vuohen lypsyn ja kanikavereiden treenit Häppeningissä15 Oudokkilassa päiväherkkuja jakoon15.30 Päivän viimeinen traktorikierros
Tervetuloa mukaan talviseen maalaiskivaan!
Liput edullisemmin verkosta 11€ (aikuiset ja 2-vuotta täyttäneet)
Liput kassalta 14€ (aikuiset ja 2-vuotta täyttäneet)
Nähdään maalaismeiningeissä!

The event is finished.

Categories