Gårdsinkvartering

Gårdsinkvartering

I kraft: (ingen inkvartering under serviceintervall: sön–tis)
Incheckning: kl. 16­–18
Utcheckning: före kl. 12

Observera: Ni kan köpa separata dagsarmband till MuuMaa – barnens bondgård, och beroende på bokningssituationen också bastu, utflykter, servering och program.

Gårdshotell Hanna & Magnus

I gårdens gamla huvudbyggnad från 1920-talet finns 10 hotellrum med plats för 2–5 personer. Till alla rum kan dessutom reserveras en resesäng för barn. Hotellrummen har fått namn enligt den familj som grundade bondgården. Alla rum är olika och har inretts i hemtrevlig bondgårdsstil. Rummen är försedda med WC och dusch. En smakrik bondgårdsfrukost serveras i huvudbyggnadens storstuga och ingår i övernattningspriset. Alla som övernattar har dessutom möjlighet att delta i skötseln av gårdens djur på morgonen. De som övernattar under MuuMaa-landsbygdstemaparkens öppettider kan köpa ett dagsarmband till nedsatt pris.

Hostel ”Gamla ladugården”

Gårdens stenladugård fungerar som hostellet Gamla ladugården. I hostellet finns 5 olika rum (2–6 personer). Till alla rum kan dessutom reserveras en resesäng för barn. Rummen med de robusta stenväggarna har fått traditionella finska konamn. Hostellets WC och dusch finns i korridoren. Det är möjligt att för en extra avgift köpa antingen frukost (serveras i huvudbyggnaden) eller boka en frukostbricka. Övernattningen inkluderar sänglinnen och möjlighet att delta i skötseln av gårdens djur på morgonen. De som övernattar under MuuMaa-landsbygdstemaparkens öppettider kan köpa ett dagsarmband till nedsatt pris.

Online booking 24/7!

 

Mot tilläggsavgift

  • MuuMaa-bondgårdstemaparkens program och MuuMaa-armband
  • Bastubad (enligt veckans bastuprogram; damer/herrar, baddräkt, familj)
  • Lunchcaféets servering (kontrollera öppettiderna)

Bokningar och förfrågningar: info@koivuniemenherra.fi (på finska, svenska eller engelska)